¡Bienvenid@s al blog de Ajedrez Jake Club!

Nuestra Entidad se dedica a la práctica y difusión del noble juego del ajedrez. Fundada en el año 1944 cuenta actualmente con casi un centenar de socios y socias, de los que más de la mitad disponen de la correspondiente ficha federativa que les permite tomar parte en todos los torneos oficiales autonómicos, nacionales e internacionales.

Nuestra dirección  para todos aquellos que deseen visitarnos personalmente es:

C/ Montseny, 29 bis – Entlo

 L’Hospitalet de Llobregat

Tel. 93.440.31.17

         ajedrezjakeclub@yahoo.es

Horario:  Lunes, martes, jueves y viernes de 19.00 a 21.00 horas

Además del horario habitual, nuestro local también está abierto cuando se juegan las competiciones sociales o federativas de las que os iremos informando puntualmente en este blog.

Esta nueva plataforma pretende, y esperamos conseguirlo, estar abierta a todas las ideas y sugerencias que puedan mejorar la entidad.  En ella encontraréis temas de actualidad, debate, anécdotas y otras cuestiones de interés, preferentemente  relacionados con el  juego del ajedrez. También hallaréis enlaces con otros blogs o webs que puedan ser de utilidad.

Para una mayor rapidez en el acceso a nuestro blog os aconsejamos que lo añadáis a vuestra lista de favoritos. De esta forma,  estaréis sólo a un click de nosotros.

Gracias por vuestra visita y por vuestra colaboración.

_________________________________________________________________________________________

Benvinguts i benvingudes al bloc d’Escacs Jake Club!

La nostra entitat es dedica a la pràctica i difusió del noble joc dels escacs. Fundada l’any 1944 compta actualment amb gairebé un centenar de socis i sòcies, dels quals més de la meitat disposen de la corresponent fitxa federativa que els permet prendre part en tots els tornejos oficials autonòmics, nacionals i internacionals.

La nostra adreça per a tots aquells que desitgin visitar-nos personalment és:

C/ Montseny, 29 bis – Entl

 L’Hospitalet de Llobregat

Tel. 93.440.31.17

ajedrezjakeclub@yahoo.es

Horari: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 19.00 a 21.00 hores

A més de l’horari habitual, el nostre local també està obert quan es juguen les competicions socials o federatives de les que us anirem informant puntualment en aquest bloc.

Aquesta nova plataforma pretén, i esperem aconseguir-ho, estar oberta a totes les idees i suggeriments que puguin millorar l’entitat. Hi trobareu temes d’actualitat, debat, anècdotes i altres qüestions d’interès, preferentment relacionats amb el joc dels escacs. També trobareu enllaços amb altres blocs o webs que puguin ser d’utilitat.

Per a una major rapidesa en l’accés al nostre bloc us aconsellem que ho afegiu a la vostra llista de favorits. D’aquesta manera, estareu a un sol clic de nosaltres.

Gràcies per la vostra visita i per la vostra col·laboració.

Deja un comentario

Deja un comentario

  • Entradas recientes

  • Archivos

  • May 2012
    L M X J V S D
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
  • Blog Stats

    • 4.591 hits